WordPress / WooCommerce

Hos Pandi Web er vi eksperter i design og udvikling af løsninger i WordPress og WooCommerce.

Vi har i mange år haft WordPress (herunder WooCommerce), som vores foretrukne platform til løsninger, der skal være optimeret indenfor brugervenlighed, performance og SEO. WordPress er langt mere end en blogplatform. Det er et full-blown CMS, der kan løse langt de fleste behov, som du måtte have i forbindelse med din hjemmeside.

 

Vores WordPress-løsninger tager altid udgangspunkt i vores eget, skræddersyet og optimerede grundtema. Vi bygger skræddersyer herefter løsningen til dine behov. Vi rådgiver igennem hele processen og anbefaler de plugins, som giver mening at anvende på din løsning. Dette sikrer, at du ikke sidder med en løsning, der indeholder såkaldt bloatware, der udelukkende er med til at sløve løsningen. Du får ligepræcis dét, som der er behov for på din løsning.

 

Vi koder efter de generelle WordPress-standarder, hvilket betyder, at projektet vil være let at overdrage til en anden udvikler. Hvis du en dag ikke ønsker at være kunde hos os længere vil du altid kunne tage din side med videre og få den vedligeholdt et andet sted. Vi tror på fairness, og fairness er ikke at binde vores kunder.

 

Blandt WordPress-løsninger vi har lavet er:

Schärfe.dk

Dades.dk

Hsarkitekter.dk

 

Hvis du ønsker at se flere projekter, som vi har lavet kan du finde vores portfolio her. Nedenfor har vi samlet en række relevante artikler og produkter, som måske kunne have din interesse, hvis du har en WordPress-løsning. Du kan altid kontakte os på info@pandiweb.dk og høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Produkter og ydelser

Sikkerhedspakke

Hos Pandi Web har vi en sikkerhedspakke, som hjælper dig med at holde din hjemmeside up-to-date og sikrer, at din side ikke bliver hacket.

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev.
Vi glæder os til at holde dig opdateret med de digitale trends.