SEO (Søgemaskineoptimering)

Hos Pandi Web er vi eksperter i onsite søgemaskineoptimering.

SEO (søgemaskineoptimering) er et vigtigt redskab for alle, der arbejder seriøst med deres website. SEO er en mere langsigtet strategi end eksempelvis PPC-markedsføring. Det er en strategi, som kræver en del overvejelse og ligeså meget arbejde efterfølgende. Når først grundstenene er på plads og arbejdet er sat i gang kan resultaterne dog også være langt større og vare længere tid end PPC-resultater, der stopper når du stopper for betalingen. I Danmark er der reelt set (endnu) kun tale om Google-optimering. Google er den mest brugte søgemaskine med længder herhjemme. Derfor vil du i nedenstående artikler se en del referencer til Google af samme grund.

 

Arbejdet med SEO starter allerede når din hjemmeside skal bygges. Det er vigtigt at sørge for, at sitet indekseres korrekt. I den forbindelse er der en række tekniske parametre, som dit website bør optimeres ud fra. Dette er for at sikre størst mulig gevinst når du begynder at skabe trafik ind til siden. Her er hastighed et af de vigtigste parametre. I den forbindelse har vi hos Pandi Web udviklet vores eget værktøj til at måle på og optimere hastigheden på websites. Vi bruger værktøjet både når vi udvikler nye sider, men også når vi skal optimere eksisterende hjemmesider.

 

Udover hastigheden er det også vigtigt at sikre ordentlig optimering af indholdet på en hjemmeside. Her er det bl.a. relevant at kigge på om billeder optimeres til korrekt størrelse og om der er de rigtige metatags mv. på de respektive sider. Dette gennemgår vi altid når vi bygger en ny side.

 

Vil du vide mere?

Nedenfor har vi samlet en række artikler om emnet samt en oversigt over, hvad vi kan hjælpe dig med indenfor SEO. Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at komme i gang kan du altid tage fat i os på info@pandiweb.dk.

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev.
Vi glæder os til at holde dig opdateret med de digitale trends.