Digital sikkerhed

Vi er eksperter i sikkerhedsoptimering og løbende opdatering af hjemmesider

Hos Pandi Web drifter og vedligeholder vi hverdag flere hundrede websites. Det primære system vi benytter er WordPress. Vi har stor erfaring med at sikkerhedsoptimere websites således, at de ikke bliver hacket.

 

Det vigtigste middel er forebyggende. I forbindelse med driften af vores kunders sider står vi derfor løbende for at opdatere og sikkerhedsscanne løsningerne. Dette forebyggende arbejde er essentielt for at sikre, at ubudne gæster ikke kommer på besøg.

 

Hvis en side er blevet hacket og inficeret med malware kan vi også hjælpe. Vores udviklere har stor erfaring med at rense inficerede sider og sørge for, at de kommer i drift igen. Vi har samarbejder med en række danske hostingudbydere således, at hvis deres kunders sider bliver hacket står vi for at rense dem og sørge for, at det ikke sker igen. Efter en rensning vil vi typisk lave en grundig gennemgang af sikkerhedshuller i løsningen for at afdække risici. Herefter opdaterer vi løsningen med henblik på at lukke de sikkerhedshuller, som vi har fundet.

 

Hvis du har en WordPress-side kan du selv gøre dit for at sikre, at siden ikke bliver hacket. Det er dog altid en god idé at rådføre sig med en ekspert, så du er sikker på at der ikke kommer forstyrrelser i driften. Du kan læse vores blogindlæg om emnet her.

Produkter og ydelser

Sikkerhedspakke

Hos Pandi Web har vi en sikkerhedspakke, som hjælper dig med at holde din hjemmeside up-to-date og sikrer, at din side ikke bliver hacket.

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev.
Vi glæder os til at holde dig opdateret med de digitale trends.