Publiceret

9. maj 2019

Er du i gang med en uddannelse og har brug for et studiejob som programmør?
Vil du gerne ind i en virksomhed, hvor du som deltidsmedarbejder rent faktisk får lov at arbejde med rigtige opgaver og ikke skal hente kaffe til andre?

Så er Pandi Web et godt sted at starte. Vi søger lige nu deltidsprogrammører til at indgå i vores team. Med en ansættelse her har du også muligheden for et fuldtidsjob efter endt uddannelse. Hvis du er interesseret kan du fange os på job@pandiweb.dk.

At arbejde hos Pandi Web?

Vi er ikke som andre arbejdspladser. Vi anser vores medarbejdere for gode venner og går generelt meget op i, at du har lyst til, og synes om, at være her.

– Her er der ingen diktator
Hos Pandi Web har vi ingen kultur for at bosse rundt med hverken dig eller vores kunder. Vi foretrækker en transparent, flad struktur, hvor alle bliver hørt og har mulighed for indflydelse.

– Sociale aktiviteter
Det sociale er vigtigt (næsten vigtigere end kage-fredag). Vi holder løbende sociale arrangementer, og hvad enten det er spil-, grill- eller en aften i byen, så er det noget, vi håber, du vil være med til (om ikke andet for den gratis mad og drikke)!

– Projektfond
Har du den fedeste idé, der burde se dagens lys? Hos Pandi Web går vi meget op i at være innovative og udvikle projekter på sidelinjen. Viser din ide sig at have potentiale tager vi den gerne hele vejen med dig.

– Rewards
Vi synes traditionelle målsætninger er kedelige. Derfor har vi gamificeret dem i stedet. Hver måned åbner vi op for 3 rewards baseret på seneste måneds præstation. Man kan stemme på den reward, man helst vil have. Den reward der får flest stemmer vinder.

– Tilskud til bredbånd

Du har brug for godt internet derhjemme. Derfor giver vi tilskud på 200 kr til dit internet derhjemme.

– Medarbejderfordele
Vi har et fordelsprogram for medlemmer, hvor du løbende får nye fordele, bl.a. har vi rabataftaler med Baresso til vores medarbejdere.

– Kompetenceudvikling
Du skal hele tiden blive bedre (det bliver vi) og derfor går vi meget op i, at du kan udvikle dine kompetencer hos os. Vi afholder løbende interne workshops og sender dig gerne på kursus, hvis det giver mening for dine opgaver i virksomheden.

– Frugtordning

Frugt er godt nok ikke kage. Vi har dog hørt det skulle være godt, derfor kan du frit tage for dig af godterne.

– Fleksible arbejdstider

Vi er alle forskellige. Har du behov for at møde på bestemte tidspunkter er det derfor intet problem, bare du lige fortæller os det så vi kan spise din kage hvis du ikke er der.

Arbejdet

Som programmør bliver du en integreret del af vores webudviklingsteam. Du bliver en vigtig spiller i udførelsen af vores back eller front-end-opgaver (afhængig af stilling), og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og selvstændigt.  Opgaverne er mange og differentieret, og du vil bl.a. få lov til at arbejde med:

  • Nye teknologier og ny kode
  • Programmering af nye løsninger fra bunden
  • Udvikling af integrationer mellem systemer
  • Vedligeholdelse af eksisterende kode

Alle har brug for god og synlig tilstedeværelse på internettet, ikke mindst hvis man driver virksomhed. Pandi Web hjælper med at forme nye, samt tilpasse eksisterende, webløsninger, og vi går ikke på weekend, før resultatet er tilfredsstillende.

Med andre ord; ser du en fed hjemmeside, har vi nok kodet den, og hvis ikke, ville vi ønske, vi havde, og du kan være sikker på, at vi sveder over, hvordan vi kan overgå den næste gang.
Som programmør bliver du en del af holdet. Derfor er det vigtigt, at du kan arbejde såvel selvstændigt som på hold med andre (det er trods alt kun i tegneserier, man egenhændigt kan erobre verden).

Dine kvalifikationer:

En af de fantastiske ting ved Pandi Web er, at vi ikke kræver mange års uddannelse for at du får chancen. Vi tror på værdien i den viden og gejst programmører kan komme med. Dog skal du gerne passe på en eller flere af nedenstående beskrivelser:

  • Elsker programmering
  • Kender min vej omkring The Usual Suspects af sprog: PHP, HTML, CSS, Javascript og SQL.
  • Har hørt om eller rodet med deres afkom af CMS-systemer, herunder Magento og WordPress.

Har ovenstående vagt din interesse? Så hører vi meget gerne fra dig på job@pandiweb.dk.

Vil du vide mere, tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev en gang om måneden for at holde dig opdateret på digitale trends og nyheder indefra.

Fortsæt din læsning

Skriv til os her